ask_logo_18.png

Styrelse

Styrelse


Elvira Eriksson, ordförande  Ålder: 34 år Yrke: Creative Director Bor i: Solna Roll i styrelsen: Ordförande,  Kommer nog inte ihåg ett enda datum, år eller matchresultat från alla mina år som supporter. Men jag minns inte resan till Eindhoven jätteväl, blir fortfarande överexalterad av bengalbränningar och älskar den gemenskap som supporterskapet erbjuder. 

Elvira Eriksson, ordförande
Ålder: 34 år
Yrke: Creative Director
Bor i: Solna
Roll i styrelsen: Ordförande, 

Kommer nog inte ihåg ett enda datum, år eller matchresultat från alla mina år som supporter. Men jag minns inte resan till Eindhoven jätteväl, blir fortfarande överexalterad av bengalbränningar och älskar den gemenskap som supporterskapet erbjuder. 

Per Astermark, kassör Ålder: 38 Yrke: Ekonom Bor i: Solna Roll i styrelsen: Kassör/Ekonomiansvarig Befolkar västra delen av Norra ståplats 15-20 gånger per år och utomsocknes vallar, arenor, etc. ytterligare en handfull gånger. Har eventuellt havererat minneskapaciteten en del med diverse brygd genom årens lopp; bortamatchen mot IFK Göteborg -09, tågresan därifrån och det påföljande firandet (nåja) sitter dock väl fastetsat i minnesbarken.

Per Astermark, kassör
Ålder: 38
Yrke: Ekonom
Bor i: Solna
Roll i styrelsen: Kassör/Ekonomiansvarig

Befolkar västra delen av Norra ståplats 15-20 gånger per år och utomsocknes vallar, arenor, etc. ytterligare en handfull gånger. Har eventuellt havererat minneskapaciteten en del med diverse brygd genom årens lopp; bortamatchen mot IFK Göteborg -09, tågresan därifrån och det påföljande firandet (nåja) sitter dock väl fastetsat i minnesbarken.

Philip Reuterskiöld, kommunikation Ålder: 31 år Yrke: Sociala Medier-kommunikatör Bor på: Södermalm Roll i styrelsen: Produktionsansvarig Följde AIK från Råsundas östra läktare från tidigt 90-tal med tillfälliga gästspel på Norra. Har fortfarande inte hittat ”min” läktare på Nationalarenan. Tänker ofta på Some might say they don’t believe in heaven-tifot, när vi hängde järnkaninen och när jag skapade Ambassadeurs obekvämaste situation genom att på guldfesten råka pussa Tjerna, ganska passionerat, på munnen i all eufori.

Philip Reuterskiöld, kommunikation
Ålder: 31 år
Yrke: Sociala Medier-kommunikatör
Bor på: Södermalm
Roll i styrelsen: Produktionsansvarig

Följde AIK från Råsundas östra läktare från tidigt 90-tal med tillfälliga gästspel på Norra. Har fortfarande inte hittat ”min” läktare på Nationalarenan.
Tänker ofta på Some might say they don’t believe in heaven-tifot, när vi hängde järnkaninen och när jag skapade Ambassadeurs obekvämaste situation genom att på guldfesten råka pussa Tjerna, ganska passionerat, på munnen i all eufori.

Ola Thews, resor Ålder: 32 år Yrke: IT-konsult Bor i: Sundbyberg Roll i styrelsen: Reseansvarig AIKs ståplats(er) är där man hittar mig i samband med match. Har i likhet med Elvira dålig koll på datum och resultat men ett supporterminne som ligger varmt om hjärtat är 3-0 mot djurgården i sista derbyt på Råsunda.  Mitt sämsta supporterminne är när jag höll på att kissa på mig i minibussen på väg till Gävle.

Ola Thews, resor
Ålder: 32 år
Yrke: IT-konsult
Bor i: Sundbyberg
Roll i styrelsen: Reseansvarig

AIKs ståplats(er) är där man hittar mig i samband med match. Har i likhet med Elvira dålig koll på datum och resultat men ett supporterminne som ligger varmt om hjärtat är 3-0 mot djurgården i sista derbyt på Råsunda. 
Mitt sämsta supporterminne är när jag höll på att kissa på mig i minibussen på väg till Gävle.

 
Victor Pietilä, medlem Ålder: 26 Bor: Bergshamra Yrke: Ämneslärarstudent/Hotellreceptionist Roll i styrelsen: Medlemsansvarig Initiativtagare till, samt driver läxhjälpen. På Råsunda sedan ´98. Såg AIK slå Örgryte och vinna SM-guld i min första match. Ett annat gott minne är avancemanget till Elitserien 09/10.

Victor Pietilä, medlem
Ålder: 26
Bor: Bergshamra
Yrke: Ämneslärarstudent/Hotellreceptionist
Roll i styrelsen: Medlemsansvarig

Initiativtagare till, samt driver läxhjälpen. På Råsunda sedan ´98. Såg AIK slå Örgryte och vinna SM-guld i min första match. Ett annat gott minne är avancemanget till Elitserien 09/10.

Jonatan Sundqvist, evenemang Ålder: 38 Bor:Solna Yrke: Leveransmontör Roll i styrelsen: Evenemangsansvarig  

Jonatan Sundqvist, evenemang
Ålder: 38
Bor:Solna
Yrke: Leveransmontör
Roll i styrelsen: Evenemangsansvarig

 

Andreas Ferm, ledamot Ålder: 29 Yrke: Arbetsledare inom bygg Bor i: Solna Roll i styrelsen: Styrelseledamot. Fokus på kortare projekt.  Medlemskapet i AIK är viktigt för mig att alla förstår innebörden av, samma gäller med ASK. Att vi tillsammans kan och ska påverka så mycket vi bara kan för att få till dom bästa förutsättningarna för det som ligger närmast hjärtat. Minnen som slår högst, Champions League – hela resan. Uppgången från division 1 till HockeyAllsvenskan säsongen 2004/2005. Återtåget till Elitserien 2009/2010. SM-Guldet 2009.

Andreas Ferm, ledamot
Ålder: 29
Yrke: Arbetsledare inom bygg
Bor i: Solna
Roll i styrelsen: Styrelseledamot. Fokus på kortare projekt. 

Medlemskapet i AIK är viktigt för mig att alla förstår innebörden av, samma gäller med ASK. Att vi tillsammans kan och ska påverka så mycket vi bara kan för att få till dom bästa förutsättningarna för det som ligger närmast hjärtat.

Minnen som slår högst, Champions League – hela resan. Uppgången från division 1 till HockeyAllsvenskan säsongen 2004/2005. Återtåget till Elitserien 2009/2010. SM-Guldet 2009.

Jakob Englund, föreningsdemokratifrågor Ålder:  Yrke:  Bor i:  Roll i styrelsen: 

Jakob Englund, föreningsdemokratifrågor
Ålder: 
Yrke: 
Bor i: 
Roll i styrelsen: