ask_logo_18.png

Aktuellt

 

Aktuellt


Ditt medlemskap gör oss starkare

Kära AIK-supporter.

Allmänna Supporterklubben är en supporterförening till AIK, av supportrar, för supportrar.

Vi gör allt möjligt för att du som supporter, ska få ut så mycket som möjligt av ditt supporterskap. Bland annat så anordnar vi resor, event och säljer merchandise. Utöver det så försöker vi påverka det runt omkring som påverkar oss som supportrar. Detta är ett av våra viktigaste uppdrag.

I dagsläget så lägger vi oerhört stort fokus och massor av energi på att försöka bidra till lösningen på de problem som har uppstått med ordningsmakten. Vi jobbar varje timma, varje dag just nu med olika typer av insatser för att påverka den pågående situationen. Vi pratar med och utbildar media, vi deltar i debatten genom debattartiklar och utspel, vi är i kontakt med politiker och beslutsfattare, planerar insatser inför kommande derby, samverkar med klubben och inte minst, med supportrar över hela landet. Detta är ett gemensamt problem för svensk supporterkultur och tillsammans är vi starka.

Det är här du kommer in i bilden. Med dig som medlem så representerar vi fler supportrar. Med dig som medlem så kan vi ha större påverkan på myndigheter, media, politiken och andra aktörer. Med dig som medlem så blir vi starkare.

Därför ber vi dig som inte är medlem idag, att bli det. Det kan ses som en liten aktion, men för oss är den oerhört betydelsefull.

Bli medlem i ASK idag. Teckna ditt medlemskap här.

Mvh
Styrelsen i ASK

Elvira Eriksson