ask_logo_18.png

Aktuellt

 

Aktuellt


Uppdaterat förslag från valberedningen inför årsmötet 2018

Allmänna Supporterklubbens valberedning har med kort varsel fått anledning att uppdatera sitt förslag på styrelse. Anledningen till detta är att undertecknad var nära att slarva bort just det engagemang som efterfrågades i texten kopplad till ursprungsförslaget.

Vi ber om ursäkt till Jonatan Sundqvist, vars namn föll bort i den intensiva slutfasen av arbetet, och är glada att situationen löste sig i tid.

Nedan finner ni valberedningens slutgiltiga nominering inför verksamhetsåret 2018.

/Patrik Sundberg, valberedningens ordförande

Elvira Eriksson (omval)
Föreslagen roll: Ordförande

Philip Reuterskiöld (omval)
Föreslagen roll: Kommunikationsansvarig

Ola Thews (omval)
Föreslagen roll: Reseansvarig

Per Astermark (omval)
Föreslagen roll: Kassör

Victor Pietilä (omval)
Föreslagen roll: Medlemsansvarig

Andreas Ferm (omval)
Föreslagen roll: Ledamot

Jakob Englund (nyval)
Föreslagen roll: Ledamot med fokus på föreningsdemokratifrågor
Jakob är född 1989 och deltog i Supporterakademin 2013/2014 där han stod för ett intressant projekt kallat Bollkalle 2.0”, ett förslag på hur kunskapen kring videoanalys skulle kunna föras vidare genom årskullarna inom ungdomsfotbollen. Jakob har arbetat som VD-assistent på United Minds och via CMore gått vidare till Bonnier Broadcasting där han idag arbetar med användar- och innehållsanalys. Jakob är samvetsgrann, engagerad och alltid mån om att göra ett bra jobb. Av vänner ses han som klok, snäll och omtänksam. Jakobs personlighet kombinerat med en skarp analytisk blick och förmågan att genomföra projekt gör att han blir ett stort tillskott för en styrelse i ASK. Vi föreslår att Jakobs roll i årets styrelse inriktas på att främja föreningsdemokratin inom AIK/ASK. En roll som förpliktigar nu bara någon månad efter det mest välbesökta årsmötet i AIKs historia.

Jonatan Sundqvist (nyval) 
Föreslagen roll: Ledamot med fokus på evenemang
Jonatan är född 1980 och har varit verksam på olika sätt kring ASK under många år. Han har bidragit med idéer men också uppvisat en mycket stor genomförandeförmåga, en oerhört viktig kombination om man vill kunna göra och inte bara snacka. Han är pålitlig, får saker gjorda och är mycket omtyckt. Vi föreslår att Jonatan fokuserar extra på de delar som handlar om att föra samman ASK:s medlemmar genom exempelvis pubkvällar, blockparty och liknande

Elvira Eriksson