ask_logo_18.png

Aktuellt

 

Aktuellt


Inbjudan till AFC:s supportrar

Allmänna Supporterklubben bjuder in AFC-supportrar till föreläsning och frågestund om föreningsdemokrati. Frågan om föreningsdemokrati och medlemsinflytande är viktigare än enskilda klubbfärger. AFC-supportrar med intresse för att engagera sig i föreningen och utöva sina medlemsrättigheter är därför varmt välkomna till Stadshotellet i Eskilstuna innan matchen på söndag 4/6 för fördjupning och vägledning i föreningsdemokrati.

Föreläser gör Daniel Torbjörnsson, ordförande i AIK:s förtroenderåd och mötesordförande vid AIK Fotbolls årsmöten.

Tid: Söndag 4/6 kl. 12-13
Plats: Elite Stadshotellet, Hamngatan 4 Eskilstuna
Anmälan görs till: info@supporterklubben.com, begränsat antal platser.

Varmt välkomna!

Elvira Eriksson