Allmänna Supporterklubben önskar bidra till ett ökat bortaresande. Vare sig det är i organiserad form med exempelvis buss eller tåg eller om vi kan hjälpa våra medlemmar att hitta de smidigaste sätten att ta sig till bortamatch. Vi siktar därför på att bygga en webblösning för reguljära rese-tips med tåg och flyg till bortamatcherna. Där medlemmarna kan kolla av hur man billigast bokar sin resa.

Vi ämnar erbjuda mervärden på alla organiserade bortaresor genom bra och blandat musikval, quiz, visning av klassiska AIK-matcher, försäljning av mat/dryck, trevliga lunchstopp, bättre samlingspubar på plats. En personlig kontakt i form av ansvarig inför resan samt vetskapen om att det finns en bussvärd ombord som man kan vända sig till med frågor.

Det är många AIK:are som föredrar att åka bil eller minibuss till matcherna. Ofta finns det platser över i dessa. ASKs bilpool ska lätt kunna föra samman gnagare som letar plats eller behöver fylla sin bil.

Slutligen så kommer vår ambition alltid vara att få folk att stödja laget på plats. Hur man tar sig ner är sekundärt. Allmänna Supporterklubben gillar att vi reser på bortamatch, organiserat eller på egen hand.